0
Вироблено в Україні

Політика конфеденційності

Політика конфіденційності

Загальні положення про конфіденційність

Для користування  веб-сторінкою за адресою: https://shop.mozaika.com.ua/ (далі–«Сайт») може знадобитися проходження процедури реєстрації або надання персональної інформації адміністрації Сайту для здійснення замовлення, придбання і доставки товару. Дані умови конфіденційності містять пояснення, як використовується така інформація. Уважно ознайомтеся з цими Умовами про конфіденційність і перед використанням Сайту.

Дані Умови про конфіденційність регулюють відносини між адміністрацією Сайту і будь-якою фізичною або юридичною особою (далі – Користувач) з обробки Персональної інформації, включаючи, крім іншого, збирання, використання, збереження і безпеку наданої Користувачем і/або зібраної у Користувача інформації. Дія цих Умов конфіденційності поширюється на всю інформацію, яку адміністрація Сайту може отримати про Користувача під час користування сторінкою інтернет-магазину.

Звертаємо вашу увагу: користування означає вашу повну згоду з усіма положеннями цих Умов щодо конфіденційності та зазначених у них умов обробки вашої Персональної інформації. Якщо Ви не згодні беззастережно прийняти всі положення цих Умов конфіденційності, просимо вас утриматись від користування Сайтом.

Адміністрація Сайту використовує зібрані персональні дані Користувачів відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Отримання та обробка персональних даних

Під персональними даними в даних Умовах конфіденційності маються на увазі відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.  Всі Користувачі можуть відвідувати Сайт, не розголошуючи при цьому будь-які персональні дані При цьому, ненадання Користувачем необхідної інформації, запитуваної у відповідних секціях введення інформації та в інших розділах сайту, може спричинити за собою неможливість надання Користувачам певних послуг і можливості замовлення і придбання товарів.

Здійснюючи реєстрацію на Сайті або вводячи свої персональні дані при замовленні товару, Користувач дає дозвіл на збір, обробку, зберігання адміністрацією Сайту персональних даних Користувача та їх розповсюдження у відповідності з положеннями Закону України «Про захист персональних даних» з метою можливості проведення взаєморозрахунків,  здійснення замовлення товару а також для його доставки Користувачу і інформування Користувача про рекламні пропозиції щодо товарів, розміщених на Сайті.

Адміністрацією Сайту обробляються наступні категорії персональних даних Користувачів: ім'я, прізвище, по-батькові,, електронну та поштову адреси, адресу для здійснення доставки Товару, номер телефону, номер мобільного телефону та інші дані. Замовляючи товари на Сайті або здійснюючи реєстрацію на ньому свого профілю, Користувач погоджується (дає свою згоду) на внесення його персональних даних в інформаційну систему, як вручну, так і автоматично, в повному обсязі і для цілей, зазначених нижче, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Якщо Користувач не згоден на це, він має право не користуватися Сайтом і не надавати адміністрації Сайту свої персональні дані.

Адміністрація Сайту отримує персональні дані Користувача з відкритих джерел, а також безпосередньо від Користувача в документах або повідомленнях, що подаються Користувачем на ім'я адміністрації Сайту, в т.ч. при заповненні полів на Сайті при реєстрації або оформленні замовлення..

 

Мета і цілі збору та обробки персональних даних Користувачів

Адміністрація Сайту обробляє персональні дані  Користувачів в наступних цілях:

·         здійснення певних дій по виконанню операцій купівлі-продажу товару та виконанні умов договору публічної оферти, укладеного між Користувачем та адміністрацією Сайту;

·         забезпечення можливості проведення взаєморозрахунків,  доставки замовлених товарів Користувачу і інформування Користувача про рекламні пропозиції щодо товарів на Сайті.

Адміністрація Сайту зобов'язується поважати конфіденційність інформації, наданої Користувачами згідно чинного законодавства.

 

Обмеження відповідальності

При розміщенні Персональної інформації третіх осіб в процесі користування Сайтом Користувач гарантує, що отримав всі необхідні дозволи та згоди на зазначені дії, а також гарантує повну і беззастережну згоду цих осіб з усіма положеннями цих Умов конфіденційності.

Адміністрація Сайту не несе відповідальності за збір, зберігання та обробку Персональної інформації програмним забезпеченням сторонніх розробників, включених в Сайт.

 

Внесення змін до Умов конфіденційності

Дані Умови про конфіденційність можуть бути змінені адміністрацією Сайту в односторонньому порядку шляхом розміщення їх в новій редакції в мережі Інтернет за посиланням: https://delicia.ua/politika-konfidentsiynosti/. Здійснюючи використання Сайту, в т.ч. через замовлення товарів, після внесення змін до Умов Конфіденційності, Користувач погоджується із змінами, що містяться у зміненій версії Умов в повному обсязі.

 

Контактна інформація адміністрації Сайту

ФОП Катаян Д. О.       
Адреса: Україна, 61057, Харківська обл., місто Харків, Дзержинський р-н, вул. Римарська,    
будинок 19, квартира 23     
Ідентифікаційний номер: 3135606459            
Тел. +380668835867   
E-mail:
dostavka.mozaika@gmail.com